Belasting en administratie


Ons kantoor verwerkt de meest voorkomende belastingaangiften van de belastingdienst. Wij geven duidelijk belastingadvies wat praktisch toepasbaar is. Kernwoorden zijn:

  • startersbegeleiding
  • persoonlijke aandacht
  • maatwerk
  • efficiënte communicatie met u en de belastingdienst
  • advisering die rekening houdt met uw toekomstige situatie;
  • benutting fiscale faciliteiten (startende) ondernemers
  • keuze rechtsvorm: eenmanszaak, maatschap, VOF, CV of BV

 

Uw administratie is onze zorg!
Wij verwerken op efficiënte wijze uw administratie. Hierdoor is het maken van de jaarrekening minder omslachtig. We werken met professionele software waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast kunt u op onze site inloggen op E-Boekhouden, een handig en goedkoop online boekhoudprogramma voor zowel de ZZP-er en MKB-er.

 

Goedkoper alternatief!
De nota van de jaarrekening is bij grote accountantskantoren vaak onnodig aan de hoge kant. Doordat de regering de regeldruk voor bedrijven wil verlagen is een eenvoudiger jaarrekening ook voldoende voor de belastingdienst. U voldoet met deze jaarcijfers aan alle wettelijke regelgeving. Dit is goedkoper dan de duurdere samenstelverklaring die de accountant afgeeft. Misschien komt u hier ook voor in aanmerking!

 

Belastingadvies, goed advies bespaart!
Fiscale wetten en regels veranderen continu. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. Het is van belang om grip te krijgen over uw fiscale positie en planning. Bij alles wat wij voor u doen, staat een goede, persoonlijke relatie met u en met de fiscale autoriteiten voorop. Wij denken met u mee bijvoorbeeld wanneer investeren handig is.


Toeslagen, laat geen geld liggen!
Het kan om aardig wat geld gaan. Toeslagen zijn tegemoetkomingen in de kosten voor je zorgverzekering, huur of kind.  Of je recht hebt op deze toeslagen is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Wij controleren voor u of u in aanmerking komt voor toeslagen, zodat u geen geld laat liggen.