Over ons

Over ons:

Blom Administraties is een bekend kantooradministratiekantoor dat al sinds 1995 een diverse klantenkring naar alle tevredenheid bedient. Sinds de oprichting is het kantoor aangesloten bij Fiscount, een samenwerkingsverband van fiscalisten en accountants.

Klanten worden op locatie bezocht of kunnen langskomen op ons fraaie kantoor aan de hoofdstraat van Ureterp.

Als ondernemer hebt u baat bij een adviseur die met u meedenkt. Iemand die u kunt vertrouwen en bij wie u zich goed voelt. Wij willen die rol graag op ons nemen. Want vóór alles telt de relatie; de klik moet er zijn. Professioneel, laagdrempelig en betrouwbaar zijn een aantal zaken die wij bijzonder belangrijk vinden!

Het uitgangspunt van onze werkzaamheden is dat onze adviezen zowel naar de letter als naar de geest van de Nederlandse wet vorm worden gegeven.

Daardoor kunt u van ons verwachten dat wij professioneel, integer en vakkundig zijn, en dat wij uw belangen met de grootste zorg behandelen.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Drs. R. Blom

Eigenaar, universitair en HBO geschoold (accountancy). Werkzaam geweest bij een middelgroot accountantskantoor op de accountants- en fiscale MKB praktijk.

× Hoe kan ik u helpen?