Kwaliteit en service


Het alternatief voor de accountant, kwaliteit voor een billijke prijs!

 

Veel ondernemers zijn niet helemaal tevreden over hun accountant. Zij krijgen niet altijd de persoonlijke aandacht zoals ze die willen, maar vaak wel stevige facturen.          

Steeds vaker stappen klanten daarom over. Wij kunnen u persoonlijker en goedkoper bedienen, omdat wij efficiënter werken door korte lijnen  en ook geen overheadkosten hebben. Wij willen service en meerwaarde bieden door met u mee te denken en door goede adviezen te geven.

De kosten van de jaarrekening zijn bij grote accountantskantoren vaak aan de te hoge kant. Doordat de regering de regeldruk voor bedrijven wil verlagen, is een eenvoudiger jaarrekening ook voldoende voor de belastingdienst. Met deze jaarrekening voldoet u aan alle wettelijke regelgeving. Wij overleggen graag met u welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. 

Als administratiekantoor houden wij ons aan de wet  en regelgeving. Hierdoor mag u dezelfde kwaliteit van ons verwachten als van een accountantsorganisatie. Onze werkwijze is efficiënt en doelmatig. Uw administratie en belastingaangiften worden door ons betrouwbaar en met de grootste zorg behartigd. Voor u de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

We werken met billijke  tarieven, een belangrijke basis voor een langdurende relatie!